Kimbino
Kimbino
İLANLAR
Zara
3/5

ZARA indirim ne zaman 2024 - Katalog Turkey online

Zara İndirimleri

Bu Haftanın Zara Kataloğu

3/5
Actual brochure

 Modanın ve tarzın imzası Zara, Kimbino ayrıcalıklarıyla sizlerle. Şıklığınızı, Zara’nın muhteşem indirimleriyle konuşturun! . Zara, Kimbino’da her ay muhteşem kataloglarla müşterileriyle buluşuyor. En son indirimler için bir yere ayrılmayın! Bu hafta, 01.04.2024 tarihinden itibaren burada, yeni broşürlere ve muhteşem indirimlere geçiş yapabileceksiniz. 

Stil ve şıklık denince akla ilk gelen marka Zara, yeni sanal broşürleri ve kaçırılmayacak indirimleriyle artık sizlerle! Son fırsatlar sadece bir tık uzaklıkta, dolabınızı şıklıkla doldurmaya başlayın!

Zara Kataloğu - Tarzınızı Konuşturun

Shop

Dünyanın en büyük 3 hazır giyim şirketinden biri olan Zara, 2017 yılı itibarıyla dünya genelinde 93 ülkede 2.200'ün üzerinde mağazaya sahiptir. Türkiye'de ise 42 mağazası bulunmaktadır.  Inditex grubu bünyesinde yer alan Zara grubun en büyük şirketidir. Inditex grubunda Zara ile beraber; Massimo Dutti, Pull and Bear, Oysho, Uterqüe, Stradivarius, Zara Home ve Bershka markaları da yer almaktadır. Tarzınız zara.com konuşsun!

Klasik ve stil sahibi Zara’nın fırsatları bir tık ötede!. Zara İstanbul, Ankara, İzmir gibi şehirlerdehizmet vermeye devam etmekte. Sayısız mağazalarından birini ziyaret edin. . Zara, hafta içi 10.00-20.00 arası, hafta sonu ise 10.00-20.00 arası hizmet vermeye devam ediyor. Zara’nın birbirinden şık ve kaliteli tasarımlarının fırsatlarını, benzer Kıyafet, ayakkabı & Spor tekliflerle karşılaştırmak isterseniz, aşağıdaki bağlantıya bir göz atın:  Koton, Flo, DeFacto, Fenerium, Decathlon, Sportive, Penti, Beymen, Boyner ve Network .

Zara Kataloğu - Sezonun Son Trendlerini Zara Yeni Koleksiyon Ürünleri ile Yakalayın

Assortment

Zara, tarzınızı konuşturmaya devam ediyor! Sezonun son trendleri, her hafta eklenen yeni ürünlerle Zara’da sizlerle, hem de kaçırılmayacak indirimlerle birlikte!. Kadın koleksiyonundan, TRF koleksiyonuna dilediğiniz her ortama uygun elbise, kaban, bot, çanta ve daha fazlası sizlerle. Sezonun son trendlerini burada, alışveriş tutkunuzu bizlerle paylaşın! Zara’da kombinleriniz için basic parçalardan, mont&kabana, sweatshirtlerden, parfümeriye kadar her tarza uygun şık ve kullanışlı ürün yelpazesine erişebileceksiniz!

Zara’nın indirimli kampanyaları Zara KIDS, New In Women, New In Men koleksiyonlarıyla sizlerle! Bu ve daha fazla özel katalog ürünler için Zara Indirim sekmesinden diğer tüm favori ürünlerinize ulaşabilirsiniz!  

Kimbino - Her Durumda Gerçek Bir Dost

Kimbino App

Tarzın kalbi Zara’da Kimbino’da! New In Women, New In Men ve Zara KIDS kataloglarına göz atmak ister miydiniz? Muhteşem indirimlerle, tarzınızın imzasını atın. Üstelik bu kataloglar, sanal versiyonlarıyla çok daha çevre dostu ve çok daha yenilenebilir halde olacaklar. Kim sayesinde? Tabii ki Kimbino sayesinde. Basılı broşür ve katalog devri, Kimbino ile artık bir rafa kalkıyor. Çevre ve kaynaklarınızı daha sürdürülebilir bir şekilde korumak Kimbino ile daha da mümkün!  Tarzınız için aradığınız her şey Zara’da, Zara ise Kimbino’da! Broşürlerimiz en son indirim ve kampanyalarla sizleri bekliyor.

Kimbino.com.tr yi ziyaret edin.. Zara gibi favori ve seçkin markaların benzersiz katalog ve ürünlerine kolayca ulaşın. Fırsat ve kampanyalardan mahrum kalmayın!

İLANLAR

Kategoriden daha fazla katalog

İLANLAR

Kıyafet, ayakkabı & Spor kategorisindeki diğer zincirler

Arama
Kimbino
Zara

Kaydolun ve avantajlardan tam olarak yararlanın.