Kimbino
Kimbino
İLANLAR
Kipa AVM
3/5

Kipa AVM Katalog 20.04.2024 + Indirimler, Broşür

Kipa AVM Katalog

Bu Haftanın Kipa Kataloğu

3/5
Actual brochure

 Kipa, her ay müşterilerine göz atabilecekleri kullanışlı bir katalogla, haftanın yıldız ürünlerini sunuyor. Gıdadan ev eşyasına, teknolojik ürünlerden ihtiyacınız olan her şeyi; sizle buluşturuyor. Bebek bezinden temizlik kova setine, bulaşık makinesi kapsülünden akıllı saate, televizyondan sandalyeye kadar her bir ürün için sizin ve ailenizin bütçesine uygun, görebileceğiniz en son indirimleri sunuyor. Bu hafta, 20.04.2024 burada tarihinden itibaren, yeni kataloğa göz atma ve bir sonraki fırsat ürünü değerlendirme fırsatına sahip olacaksınız.

Kataloğunuz sayesinde en iyi kampanyalardan en kısa sürede haberdar olabileceksiniz. Sofranıza, evinize, ailenize ve sevdiklerinize ulaşmak için  Kipa, en ekonomik fırsatlarını sizlere sunuyor. En son fırsatlara ve kataloğunuza bir göz atın, en ucuz yolla sepetinizi doldurun.

Kipa - Kipa’da sepetiniz ucuza dolar

Shop

 Kipa, gıda, tütün mamulleri, temizlik, kişisel bakım, kağıt ürünleri gibi ana ürün kategorilerinde, Türkiye’de faaliyet gösteren ulusal ve uluslararası şirketlerin, tüketici nezdinde bilinirliği yüksek markalarının toptan satışını yapmaktadır. Kipa haftalık olarak indirim kataloglarını kâğıt ve broşürlere basarak dağıtmaktadır ve online olarak web sitesinde de yayınlamaktadır. Resmi bağlantısı üzerinden e-ticarete açılan Kipa; pek çok kategoride ürün için kipaavm.com.tr reklamları sunmaktadır.

Fırsatlarla dolaplarınız dolsun! Siz de Kipa’nın İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Bursa gibi sayısız mağazalarından birini ziyaret edin. Bizim Toptan, hafta içi 10.00-20.00 arası, hafta sonu ise 10.00-19.00 arası hizmet vermeye devam ediyor. Resmi web sitesinde daha fazla bilgi bulunabilir kipaavm.com.tr. Kipa’ ’nın birbirinden ekonomik fırsatlarına benzer diğer Diğer teklifleriyle karşılaştırmak isterseniz, aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz: English Home, Karaca, Toyzz Shop, Özdilek ve Tedi .

Kipa Kataloğu

Assortment

 Kipa, sadece gıda değil, teknolojiden ev aletlerine geniş bir ürün yelpazesi sunar. Geniş ürün yelpazesiyle  Kipa, farklı kategorilere ayrılmıştır. En iyi fiyat, geniş ürün seçimi, kampanyalı ve indirimli ürünleri sakın kaçırmayın! Kipa online marketten aldığınız siparişleriniz aynı gün adresinize teslim edilir. Kipada Dr. Oetker’den Jacobs’a, Heinz’dan Prima’ya, Esse’den, L'Oréal’e, Ruffles’a, sevimli dostlarımız için bakım eşyalarından, mama ve hijyen ürünlerine kadar aradığınız her ürün için yüzlerce çeşitlilikte en uygun fiyat yelpazesini bulacaksınız. Kipa, düzenli aralıklarla özel katalog ürünleri oluşturur. Bu kataloglara, en uygun bütçeyle, en yüksek kalitede ürünlere ulaşmak için Kipa AVM Çocuk Panayırı kataloğuna bir göz atın ve fırsat ürünleri sakın kaçırmayın!

Kimbino- Her Durumda Gerçek Bir Dost

Kimbino App

 Dijital format halindeki kullanışlı kataloglarımıza geçerek çevremizi ve kaynaklarımızı sürdürülebilir bir şekilde korumamıza destek olun. Klasikleşmiş, basılı kataloglardan bilinçli birer birey olarak hep birlikte vazgeçmeye ne dersiniz? Broşürlerimizin sağladığı birçok avantajdan sizler de faydalanın. En favori ürün ve markalarınıza, her nerede ve ne zaman ulaşmak isterseniz, broşürlerimiz sizler için hazır durumdalar.

Kimbino.com.tr sitemizi ziyaret edin. Böylece en favori markalarınızın benzersiz tekliflerini kaçırmamakla kalmayıp, aynı zamanda en son tekliflere kolayca ulaşacaksınız. Kipa ve diğer müdavimi olduğunuz markaları favorilerinize ekleyin; en son kampanyalardan, tekliflerden hatta sizlere özel oluşturan fırsatlardan bir an önce yararlanın. 2024 yılının en iyi fırsatlarını kaçırmayın!

İLANLAR

Kategoriden daha fazla katalog

İLANLAR

Diğer kategorisindeki diğer zincirler

Arama
Kimbino
Kipa AVM

Kaydolun ve avantajlardan tam olarak yararlanın.