Kimbino
Kimbino
İLANLAR
CarrefourSA
3/5

CarrefourSA Indirimleri bu hafta 18.04.2024 || Katalog

CarrefourSA Katalog

Bu Haftanın CarrefourSA Kataloğu

3/5
Actual brochure

Kampanya dendiğinde doğruca CarrefourSA’ya! CarrfourSa her ay muhteşem bir katalogla, haftanın yıldız ürünlerini sunuyor. Evinizin ihtiyacı gıdadan ev eşyasına, teknolojik ürünlerden ihtiyacınız olan diğer her şey CarrefourSA ayrıcalıklarıyla sizlerle.. Gıdadan bakliyata, kişisel bakım ürünlerinden sevimli dostlarınızın ihtiyaçlarına kadar her marka ve son kalitede ürünlerle sepetinizi doldurmaya başlayın! 15.04.2024 günü itibariyle burada yeni sanal kataloğunuz sizlerle. Her kataloğun fırsat ürünü ve indirimleri yenilenecek, en son fırsatlardan sizler de bir an önce yararlanın!
Yeni, kullanışlı sanal kataloğunuz ile  en son kampanyadan en kısa sürede haberdar olun! Sofralarınıza, evleriinize, ailelerinize ve sevdiklerinize ulaşmak için  CarrefourSA, en ekonomik fırsatları ile sizlerle buluşuyor. En güncel fırsatlara bir tık uzaklıkta, sepetinizi en uygun fiyatlarla doldurun!

CarrefourSA - Doğrusu CarrefourSA’da

Shop

 CarrefourSA, Türkiye’nin Organize Toptan Ticaret sektörünün mağaza sayısı bakımından en büyük, erişilebilirlik açısından en yaygın firmasıdır. CarrefourSA, gıda, tütün mamulleri, temizlik, kişisel bakım, kağıt ürünleri gibi ana ürün kategorilerinde, Türkiye’de faaliyet gösteren ulusal ve uluslararası şirketlerin, tüketici nezdinde bilinirliği yüksek markalarının satışını yapmaktadır. CarrefourSA haftalık olarak indirim kataloglarını kâğıt ve broşürlere basarak dağıtmaktadır ve online olarak web sitesinde de yayınlamaktadır.

CarrefourSA, “Yeni Nesil Market” vizyonuyla başladığı e-ticaret faaliyetlerinde büyük bir atılım gerçekleştirerek CarrefourSA.com ile büyük başarılara imza atmış, market ağını genişletip Lezzet Arası restoranı sayısını 12’ye ulaştırmıştır. Resmi bağlantısı üzerinden e-ticarete açılan CarrefourSA; pek çok kategoride ürün için carrefoursa.com reklamları sunmaktadır. Kataloğa bir göz atın!

Kimbino ayrıcalıklı fırsatlarızı sakın kaçırmayın. Carrefour’un,İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Bursa gibi sayısız mağazalarından birini ziyaret edin. Bizim Toptan, hafta içi 10.00-20.00 arası, hafta sonu ise 10.00-17.00 arası hizmet vermeye devam ediyor. CarrefourSA’nın birbirinden ekonomik ve kaliteli fırsatlarını benzer Süpermarketler teklifleriyle karşılaştırmak isterseniz, aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:  A101, BIM, Migros, Şok Market, Bizim Toptan, Çağrı Market, Onur Market, Kim Market, Happy Center ve Anpa Gross .

CarrefourSA Kataloğu

Assortment

 CarrefourSA’da sadece gıda değil, teknolojiden ev aletlerine geniş bir ürün yelpazesi ile sizlerle!CarrefourSA, bakliyat, manav seçenekleri gibi farklı kategorilerle, son kalite ürünleri ile sizlerle. En iyi fiyat, geniş yelpazeli ürün seçimi, kampanyalı ve indirimli ürünleri kaçırmayın! CarrefourSA online marketten siparişleriniz aynı gün adresinize teslim edilir.

 CarrefourSAda Dr. Oetker’den Jacobs’a, Heinz’dan Prima’ya, Esse’den, L'Oréal’e, Ruffles’dan, sevimli dostlarımız için bakım eşyalarından, mama ve hijyen ürünlerine kadar aradığınız her ürün için yüzlerce çeşitlilikle birlikte en uygun fiyat yelpazesini bulacaksınız. CarrefourSA ile CarrefourSA Katalog kataloğuna bir göz atın ve fırsat ürünleri sakın kaçırmayın! 

Kimbino- Her Durumda Gerçek Bir Dost

Kimbino App

 Online market ile ürünleriniz anında kapıda teslim! Üstelik tüm fırsatlar sadece bir tık uzağınızda. Kimbino ayrıcalıklarıyla CarrefourSA kalitesi, mükemmel iş birlikleriyle sizlerle. Gıdadan, kişisel bakıma; eviniz ve bakım rutininiz için aradığınız her ürün CarrefourSA’da.  Üstelik yeni broşürleriniz dijital format halinde!  Sizler de en favori mağaza ve markalarınıza bir tıkla ulaşabilir, en son kampanyalardan Kimbino ayrıcalıklarıyla faydalanabilirsiniz.

Diğer mağazaların da fırsatlarını görmek için Kimbino.com.tr sitemizi ziyaret edin. Benzersiz teklifleri kaçırmayın! CarrefourSAgibidiğer müdavimi olduğunuz markalarınen son kampanyaları ve teklifleri sizleri bekliyor.

İLANLAR

Kategoriden daha fazla katalog

İLANLAR
Arama
Kimbino
CarrefourSA

Kaydolun ve avantajlardan tam olarak yararlanın.